24.11.2010 г.

Имаш ли любимец?


Тази публикация е един вид анкета. Ще ми се да разбера вие какво мислите за нещата, които правя. Има ли някоя моя играчка, която да се е запечатала в съзнанието ви? Кажете коя ви допада най-много.
Аз съм много критична към себе си и са малко играчките, който си харесвам 100%. Но за да се развивам и усъвършенствам, е нужно да погледна на нещата и през вашите очи. Ще се радвам на вашата конструктивна критика. Въобще няма да се обидя, ако споделите и какво не ви харесва в стила ми :)
Разбира се някой от вас ще получи за подарък играчка от мен. Ще стане ясно кой, на 26.01.2011г.

Предварително ви благодаря за отделеното време и искрените ви мнения! :)

21 коментара:

  1. До скоро калинките бяха моят фаворит, но след като показа Царевчко, промених мнението си.

    Харесва ми начина ти на работа - все интересни играчки, нестандартни и много красиви като визия. Изпипани са до последния детайл и определено личи, че си вложила много от себе си в тях. Все още не си направила нещо, за което да кажа, че не ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  2. Привет и от мен:)))Мдам имам си много любими твои играчки обаче има една двойка по ,която ми останаха очите:)))))Пъзелчетата в черно и бяло,които си направила специално по молба на Гери:))))Не знам точно как си ги кръстила обаче тази сватбена двойка ми е любима ,а това,че са и в черно и бяло ме кара да ги харесвам още повече:)))Иначе харесвам многонеща,има една ,която е с шапчица на гъбка и царевичко:))Абе аз съм влюбена в подобни играчки и да ти кажа всичко ,което си направила е просто прелест и всеки път като видя какво си натворила им се радвам като малко дете:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. E, ние със сина ми Кало сме фенове, така че сме много пристрастни, но наистина той е неразделен с Айо (един зелен мекичък зайко, който е кръстен на зайо от "Мечо Пух")и с Гъбчо. Което автоматично ги праща на първо място, нито стъпка по-долу!!!

    ОтговорИзтриване
  5. На мен най- много ми харесват калинките ! Но това е защото съм пристрастена към калинките, събирам си всякакви калинки от магнитчета до бутилки на калинки :) Иначе всичките ти неща са страхотни!!! Много, много ми харесват !!! Успех

    ОтговорИзтриване
  6. Определено си имам любимци сред твоите играчки - котетата, овчиците, калинките, както и други красиви хвъркати ;, с това мече тотално ме спечели.
    Ако сериозно искаш съвет - продължавай все така, защото всяка следваща играчка е по-страхотна от предходните!

    ОтговорИзтриване
  7. Всички неща които правиш са прекрасни, но моите фаворити са "Сежковците"!Поздрави и успехи!

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей те, аз имам щастието да знам, колко труд и безсънни нощи са необходими за тези красоти.
    Авторката иска градивна критика, аз ще си я спестя тук.
    А сега за играчките, които харесвам.
    Ще започна от самото начало.
    Разбира се това е Мими (Pipi), не защото е първата, а защото е изключително сполучлива.
    Гъбарко и неговият братовчед Гъбчо – уникални.
    Куклата родена в чашката на цвете - Флора.
    По-голямата част от снежковците и разбира се носещия късмет.
    Пъзелите младоженци – тяхната уникалност е в детайлите.
    От кукленския спален комплект ми харесва овчицата – голяма сладурана.
    Ягдтериерчето – защото е по моя поръчка ;).
    Царевичко – ще остане единствен и неповторим.

    А сега ще кажа коя е моята любима играчка.
    Това е Свети Валентинското Коте – специално за мен.БЛАГОДАРЯ.

    Аз на 26.01.2011 не искам подарък.Господ се е погрижил за моя подарък.
    ОБИЧАМ ТЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Лилавото коте от Котешката конфетка!
    Към котешките (и лилавите) неща ме влече :).
    Гъбчо е другият любимец. Страхотен е! Гледах му отново фотосесията... Толкова е сладък и изпипан. Като жив е.
    В тези двамата се влюбих от пръв поглед.
    Серията снежковци също много я харевам, а любимец ми е лилавичкото :).
    Спирам до тук, че ако продължа... ще изброя всичко :)

    Критики ли? Какви критики??? ;Р

    ОтговорИзтриване
  10. ...разгледах ги отново, значи донякъде правилно съм запомнила - овчицата сладка, също калинките и котето с рибката - харесва ми, че придружаваш куклите със стихчета, които ги оживяват - правят ги герои:)

    ОтговорИзтриване
  11. Вили, освен прекрасно артистично име, твориш и още по-прекрасни играчки. Аз следя творенията ти и често публикувам любимите си във fb. :) Имам си разбира се и фаворит - двойките пъзелчета (всичките, които си правила) и компютърчетата с клавиатурки и мишки. Уникални идеи. Всичките неща са прекрасни, но тези две смятам, че са найситина много авторски и определено показват на какво е способна творческата ти мисъл.
    Поздрави и продължавай да ни радваш :)

    ОтговорИзтриване
  12. Благодаря ви, вашето мнение значи много за мен!

    Панчо, МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!!!
    Благодаря ти, че ме търпиш и ме подкрепяш!

    ОтговорИзтриване
  13. Аз харесвам Гъбчо и Гъбарко !!! :)

    ОтговорИзтриване
  14. Здравей и от мен! Аз харесвам и оценявам високо много от твоите играчки, но по-любими са ми калинките (защото отдавна си ги обичам) и малките животни, които правиш - зайчета, котета и тези последни мечета. Влюбих се в лилавото конфетено коте и едва не се разплаках като се уверих, че няма да го получа. Снежковците също ги обожавам, дори исках да си поръчам за моето си семейство от тях, но засега ще се наложи да се въздържам (заради хартиеното ми положение). Харесвам и другите ти творения и не ги смятам за по-лоши, просто тези са ми по-мили и близки като асоциации и усещания (:
    Критика? Единственото, за което се сещам е, че някои от прекрасните кукли бяха малко розовокожи, но това може да си е от моя монитор или от снимката. Просто предпочитам по-телесничкото, но то това критика ли е изобщо?! :D Ще ми се да показваш по-често нови чудесийки, но знам, че изисква време, така че и това не е твоя грешка, а моя отрицателна черта - липса на търпение.
    Продължавай все така! Ще се радвам да видя нещо слънчогледено, тооолкова обичам слънчогледени фантазии!
    С нетърпение,
    Нели (:

    ОтговорИзтриване
  15. Нарочно не разгледах всички играчки отново, защото всички ми харесват много и ще се объркам. Харесвам Гъбарко (май така му беше името). Сестра ми го има от както беше на 3 годинки, помня го от детството си и когато го видях "съживен" отново, много се изкефих. Запечатали са ми се е в съзнанието онзи Гъбарко от детството ми и твоят.

    Успех!

    ОтговорИзтриване
  16. Аз пък, нарочно разгледах всички отново, защото ми е страшно трудно да реша - и все пак като че ли най-много ми допадат котенцата и Гъбчо :-)Това, което се е запечатало в съзнанието ми като твоя запазена марка е начинът, по който правиш лапичките на котетата, кучетата, наскоро и на коледните мечета :-)
    С две думи, такива наглед дребни детайли, изграждат твой собствен оригинален стил, който ми е трудно конкретно да дефинирам, но определено мога да почувствам, във всяка твоя играчка :-)

    ОтговорИзтриване
  17. Здравей миличка,отдавна не съм писала,все бързам,поглеждам и бягам да играем с буболечето,защото не искам още от сега да се застоява пред компютъра!Силно си те гушвам и целувам!!!Та...моята любимка е онази сладко вперила очички в мен,сладка овчица!!!Невероятно сладка е,чудничка...дори те бях питала за нея ако си спомняш колко парички е,всичките ти играчки са много,много хубави!!!!

    ОтговорИзтриване
  18. на мен най - много ми харесва Царевичко много е сладичък :)

    ОтговорИзтриване
  19. Мила Вили,
    Всичко, което излезе изпод вълшебните ти пръсти е удивително и не бих могла да ги разделя в "по-по-най" категории! Е, все пак има изключения и те са следните: Кали, защото е специална и вдъхновена от Анна, Флора, защото тя ме вдъхнови и поддтикна да поръчам Кали и Мими (Пипи), защото тя беше първата ти творба, която съзрях и не вярвах на очите си, че това може да бъде постигнато с ръчен труд:).
    Ти си уникално талантливо човече и се надявам, че дарбата ти ще има винаги поле за изява и ще ти доставя удовлетворение и разбира се възвращаемост за неуморния труд!

    ОтговорИзтриване
  20. Здравей Вили, нищо че вече съм на възраст :) но играчките винаги са ми слабост този Гъбчо е като истински още малко и ще заговори :) Така че ми е на първо място :) В колонката Някой ден ще ушия съм фенка на Франклин :) имам си един жив в аквариум и с нетърпение очаквам твоето произведение :)))

    ОтговорИзтриване
  21. Здравей! Името ми е Ренета и съм на 22 г. Отдавна попаднах на блога ти и оттогава следя творенийцата ти. Свалям ти шапка, да знаеш. Аз съм емоционален човек, запазила съм детинското у себе си и се радвам със същата сила на играчките, както децата. Поне не съм само аз, всички коментирали тук, сме такива :D
    Любимато ми е лилавото коте, а също така и Зайчето Пух. Любими са ми заради миличките им физиономийки... как им устои човек да не ги намачка и нагушка хи-хи :)))
    Разгледах всичките ти създанийца и смятам, че има голям избор за всякакъв вкус. Умееш да придаваш индивидуален по себе си чар за всяка играчка и всичките за мен са уникални точно заради това.
    От мен - все повече въображение да имаш занапред, което да претворяваш във все нови и различни животинки, и разбира се, голям дух и муза!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви, че отделихте от времето си, за да оставите коментар. Това значи много за мен!:)